Pinksterrally 2022

Op 5 juni 2022 wordt de 8e Lions Pinksterrally, Corona proof, verreden voor  Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak
Deze rit is geen snelheidsrit, maar een puzzelrit waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. Terwijl je tijdens de rally het stuur van jouw auto in handen hebt, rijd je geld bijeen voor Neurorevalidatiecetnrum De Roode Draak. Kinderen met hersenletsel verdienen een kans bij therapiecentrum De Roode Draak (https://www.deroodedraak.nl/
Voor deze gezelligheidsrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide, we houden de drempel lekker laag. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!
Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit zal ook voor de onervaren rally-rijder geen probleem zijn. Je start in de loop van de ochtend bij SOAP in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish bij de Naald in Apeldoorn. We hebben wederom een loterij met uitsluitend prachtige prijzen.
Het inschrijfgeld is slechts € 52,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek en een overheerlijke lunch van Het Apeldoorns Beleg u aangeboden door SMA. Dit jaar sluiten we de rally af op het terras van Het Stadscafé,  onder het genot van een hapje en een drankje. Het  afsluitende buffet wordt u aangeboden door Het Stadscafé.
Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in om er op 5 juni bij te zijn!  Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je per mail nadere informatie. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.
Heb je vragen of opmerkingen over de inschrijvingen stuur dan een mailtje naar:  lionspinksterrally@gmail.com
Sponsoren
De Lions Pinksterrally zou niet mogelijk zijn zonder de trouwe steun van onze sponsoren en vrijwilligers van Lionsclub Apeldoorn de Colonnade! We bedanken de volgende Sponsoren.

Scroll naar boven