Pinksterrally 2018

Op 20 mei 2018 wordt de Lions Pinksterrally verreden voor Mami Sa!
Deze rit is geen snelheidsrit, maar een puzzelrit waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. Terwijl je tijdens de rally het stuur van jouw auto in handen hebt, rij je geld bijeen voor Bridle Up Hope (zie ook verder in dit bericht), een organisatie die jonge vrouwen de teugels van hun eigen leven weer in handen wil geven.
Voor deze gezelligheidsrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide, we houden de drempel lekker laag. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!
Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit zal ook voor de onervaren rally-rijder geen probleem zijn. Je start in de loop van de ochtend in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen.
Het inschrijfgeld is slechts € 39,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek, een geheel verzorgde lunch van Life’s Delicious èn als klap op de vuurpijl een spetterende bbq op het mooie terras van Het Stadscafé! 
Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in om er op 4 juni bij te zijn!  Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je per mail nadere informatie. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.
Je aanmelden kan via het inschrijfformulier
Heb je vragen of opmerkingen over de inschrijvingen stuur dan een mailtje naar:  lionspinksterrally@gmail.com
Sponsoren
De Lions Pinksterrally zou niet mogelijk zijn zonder de trouwe steun van onze sponsoren en vrijwilligers van Lionsclub Apeldoorn de Colonnade! We bedanken de volgende Sponsoren.
http://www.stadscafe-apeldoorn.nl
http://www.lifesdelicious.nl
http://www.jacksart.nl
https://www.wensink.com
http://www.ace-pharm.nl
https://www.nysingh.nl
http://www.sandmannoptiek.nl
https://www.bakertillyberk.nl
http://www.veluwseschavuyt.nl
http://www.segwaynederland.nl

Scroll naar boven